Hem > Uncategorized > FLASKPOST FRÅN LÄSARNA: ”Jag mötte Morgan”

FLASKPOST FRÅN LÄSARNA: ”Jag mötte Morgan”

Flaskpost är en underskattad form av postgång. Det ramlar in riktigt roliga mejl till flytande.se£gmail.com. En av dessa otroliga brev kommer från Hans Larsson.
Det lyder så här:

Morgan gjorde aldrig någon pudel.

Hej Mannen i havet,
jag måste fråga en sak. I din bok berättar du om en hund som springer omkring i Puerto Pollenca (som jag lärt mig att det ska stavas). Jag undrar om det är en ”fantasihund” eller en hund som funnits på riktigt.
Det hör nämligen till saken att jag brukade bo i Alcudia på mina semestrar innan min fru dog. Vi tog ofta bussen till Puerto Pollenca, som var lugnare och vackrare än ”turisthålan” Alcudia. Vid en av våra besök träffade vi en svensk kvinna som bodde i samhället och som hade en liten pudel (?) som hette Morgan eller Mållgan,
Kan det möjligen vara samma ”jycke”?

Kommentar: Världen är liten och Port de Pollensa är ännu mindre men dessto trevligare. Det är klart att Morgan finns på riktigt! Eller åtminstone har funnits.
Morgan är död, saknad av sin matte Annika Reuter och oss andra. Många är vi som log när vi såg Morgan springa omkring i byn, ta sig dopp som vi andra och sedan sitta i skuggan utanför Casinet.
Men någon pudel gjorde aldrig Morgan…

________________________________________________
Har du träffat Morgan? Eller har du något minne av Mallroca som knyter an till Hur en man övervinner sin rädsla för hajar? Skriv till:
flytande.se@gmail.com.
Har du ännu inte läst boken, beställ den här och  nu.

Annons
 1. mars 12, 2011 kl. 8:37 e m

  Peppe,tack för att du nämnt oss i din underbara bok,tänk vad världen är liten och min vackra Morgan,han tittar säkert på oss alla från hundhimmlen, stolt som han var och tycker att han var ju ända lite speciell medans han var på jorden….så många kommer ju ihåg honom och saknar honom…skrivs t.o.m om honom!
  Gracís amic meu!

  Annika Reuter

 2. Marie Hansson
  mars 13, 2011 kl. 8:35 f m

  Åh,lilla söta goa ”Mogge”! Mallis coolaste hund!! R.I.P.
  Marie.

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: